Havelracing

Snel verhuizen in Amsterdam: huur een busje

Busje huren Amsterdam

Geplaatst op

Ok, een busje heeft niet zoveel laadruimte als een vrachtwagen, dat weet iedereen, maar het is een stuk praktischer voortbewegen door de stad. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het verhuizen met een busje. In deze blog nemen we er een paar met je door. Busje huren Amsterdam staat voor je klaar om je te helpen huren.

Makkelijk parkeren

In de stad is het druk en parkeerplaatsen zijn er niet veel. Zeker niet voor grote vrachtauto’s of verhuiswagens. Daarbij sluit je in een drukke stad niet zomaar een weg af omdat je moet verhuizen. Een goede optie is dan het busje. Huur er een en rij een aantal keer heen en weer. Helemaal ideaal wanneer je in de stad verhuist naar een andere plek. Het voordeel wat er ook bij komt kijken, is dat je gewoon mag rijden in een busje, dit in tegenstelling tot rijden in een vrachtwagen, waar je een vrachtwagen rijbewijs voor nodig hebt.

Genoeg laadruimte

Door de grote hoeveelheid laadruimte kun je goed verhuizen met een busje. Het klinkt misschien heel gek, maar je zou ook twee busjes kunnen huren. Dan ben je nog sneller klaar. Deze tactiek heeft veel voordelen t.o.v. een vracht- of verhuiswagen. Het is helder waarom dat is, bedenk maar dat de parkeerplek die nodig is voor een verhuiswagen in Amsterdam in veel gevallen onpraktisch is.

Geld besparen

Het huren van een busje is een aanzienlijke investering in het efficiënter maken van je verhuizing. Sneller dan in een gewone auto of aanhangwagen kun je de inboedel verslepen. Er zijn nog wat meer voordelen op te noemen:

  • Spullen kun je goed vastmaken
  • Zijn beschermd tegen weer en wind
  • Auto kan op slot (veiliger, tegen diefstal)
  • Snel in en uitladen

Verhuistips

In een busje heb je de mogelijkheid om je spullen vast te zetten. Zo verschuiven ze minder. Plak ook lades van kasten vast, dan vliegen ze er tijdens het rijden met spullen en al er niet uit. Verder kun je:

  • Een verhuislijst maken
  • Een lijst waar alles moet komen te staan met codes
  • Ga voor goedkope verhuisdozen van een euro per stuk, die zijn voor normale huisraad prima
  • Ga kritisch door je huisraad. Wil je echt alles meenemen? Wat weg kan: geef het weg of breng het naar de stort.

Conclusie

Met een busje verhuizen ben je goedkoper uit dan met een verhuiswagen en je bent wendbaarder in Amsterdam. Een busje staat garant voor veilig en efficiënt te verhuizen. We hebben je tips gegeven waar je dat gemakkelijker wordt.

Meer ontdekken?

Wat zijn de 4 meest verkochte onderdelen voor auto’s? Wat is het laatste nieuws over onze partners? Lees er meer over op onze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij havelracing.nl vind je tal van leuke blogs om je te laten inspireren over racen.

Contactgegevens

Via info @ havelracing.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden