Havelracing

Wat heb jij een privé chauffeur?

Geplaatst op

Mensen denken dat een privé chauffeur heel duur is, maar dat is helemaal niet meer zo. In deze tijd zijn er andere constructies waardoor je gebruik kunt maken van een privéchauffeur. Dit is goed nieuws, want voor sommige ondernemers is het een bijzondere toevoeging aan hun bedrijf. Lees snel verder en ontdek wat je aan hebt.

Veilig van A naar B

Het verkeer kan hectisch zijn in de spits, tegenwoordig rijden er meer en meer auto’s en dan moet je 100% alert zijn. Als je ondernemer bent heb je ook wel eens dingen van de zaak al in je hoofd als je aan het rijden bent. Dit kan zorgen voor onveilige situaties. Wanneer je een privé chauffeur inzet is het een heel ander verhaal, want die kijkt of het allemaal goed gaat op de weg. Jij kunt gewoon lekker in met je laptop aan de slag of een paar telefoontjes plegen om te kijken hoe de zaken ervoor staan. Dan kom je altijd goed voorbereid bij de klant aan. Natuurlijk wil je ook je dossierkennis bijhouden voor als je naar je zaak gaat en gaat werken aan opdrachten van de klant. Dit kan allemaal met een privéchauffeur aan je zijde. 

Privé chauffeur als service

Door privé chauffeur in dienst te hebben kun je ook een service bieden aan je klanten. Je kunt hen laten ophalen van de luchthaven treinstation. Dan zul je zien dat klanten je ook veel eerder respecteren als succesvol ondernemer. Wanneer je aankomt in een auto met chauffeur, dan straalt dat een bepaald imago uit, wat vertrouwen uitstraalt naar je klanten. Dat wil je en daarmee kan je ook je bedrijf succesvoller maken. Nu is het niet zo dat een privé chauffeur heel erg duur hoeft te zijn, want er bestaan ook andere contractvormen dan de fulltime in dienst privechauffeur. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de studentchauffeur, dit is een chauffeur die je in je eigen auto rondrijdt. Voor een laag tarief kun je deze chauffeur al voor je laten rijden. Het voordeel is natuurlijk dat je zelf geen auto extra hoeft te huren en ook geen extra brandstofkosten kwijt bent. Wat is de studentchauffeur? Dit is een student die minimaal vijf jaar autorijbewijs heeft en een opleiding gehad heeft hoe als zakelijk privé chauffeur te functioneren. Daardoor kun je deze gewoon inzetten als volwaardig chauffeur. Het enige verschil is dat deze expert parttime werkt en in een lage leeftijdsgroep valt dan de doorgaans fulltime in dienst chauffeur van weleer, waardoor je voor een relatief laag tarief al een chauffeur hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij havelracing.nl vind je tal van leuke blogs om je te laten inspireren over racen.

Contactgegevens

Via info @ havelracing.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden