Havelracing

Waarom je een studentchaffeur moet inhuren

Geplaatst op

Je ziet tegenwoordig steeds meer partijen zoals Uber uit de grond schieten, maar wist je dat je je ook op een andere manier kunt laten vervoeren? Namelijk met een studentchauffeur. Een studentchaffeur valt onder privé chauffeurdiensten en is vaak een goedkopere variant dan het laten komen van een taxi en een groot voordeel is dat je met je eigen auto reist! Een studentchauffeur hoef je niet in te huren voor de heen- en terugweg, maar kun je ook voor een enkele rit inhuren. 

Veilig en voordelig naar huis

Ben je met de auto naar je werk gegaan, maar was de VrijMiBo net even wat te gezellig? Als je te veel hebt gedronken en je wilt graag wel met je eigen auto naar huis kun je een studentchauffeur inschakelen. Hierdoor komen jij en je auto veilig thuis. De studenten hebben zelf een studenten OV-kaart waardoor ze gratis naar uw locatie kunnen komen en vanaf uw eindpunt weer zelfstandig richting huis kunnen gaan. Uiteraard kun je een studentchauffer ook inhuren als je lange afstanden moet rijden, maar onderweg nog wat wilt werken of gewoon even wilt bijkomen. 

Is mijn studentchaffeur wel betrouwbaar?

Ik hoor je al denken. Leuk zo een student in mijn auto, straks rijdt hij of zij hem in de prak of gaat diegene er met mijn auto vandoor. Voordat een student als studentchauffeur aan de slag moet hij of zij aan een aantal eisen voldoen. De voorselectie wordt al gemaakt bij het solliciteren. In de meeste gevallen dient de student HBO of een universitaire opleiding te volgen, minimaal 2 jaar in bezit te zijn van je autorijbewijs en minimaal 1 dag beschikbaar zijn. Daarna volgt een intakegesprek, waar communicatieve en representatieve eigenschappen worden getest. Als laatst worden de studenten altijd gescreend op standaard juridische zaken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij havelracing.nl vind je tal van leuke blogs om je te laten inspireren over racen.

Contactgegevens

Via info @ havelracing.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden