Havelracing

Auto’s huren in Amsterdam voor toeristen

Geplaatst op

De herfst en winterperiode komen eraan en dat betekent dat er weer veel toeristen naar Amsterdam toe komen, mits de coronagevallen meevallen natuurlijk. Als expat wil je gebruik maken van een autoverhuurder om mobiel te zijn tijdens het bezoek. Auto huren Amsterdam zorgt voor de beste auto’s in de hoofdstad, op meerdere locaties.

Vervoer vanaf Schiphol

De meeste toeristen komen met het vliegtuig naar Amsterdam en vliegen op Schiphol. Dit vliegveld is de grootste van Nederland: elk jaar vliegen er ongeveer 70 miljoen mensen via Schiphol. Vanaf het vliegveld wil je natuurlijk gelijk je ding kunnen doen. Daarom zit Enterprise in de buurt van Schiphol, zodat je direct met een auto op pad kunt. Schiphol is zo’n 20 minuten rijden van de binnenstad en is dus helemaal niet zo ver. Ook zit je gelijk op de snelweg en kunt alle kanten op om heel Nederland te ontdekken. Dat is het mooie van Nederland, dat het zo klein is. Binnen een paar uur ben je in de grootste steden.  

Vervoer vanaf Amsterdam Centraal

Wil je liever gelijk in het centrum aan de slag om Amsterdam te ontdekken? Ook daar verhuurt Enterprise auto’s. 

Bezienswaardigheden Amsterdam

Heb je tips nodig om Amsterdam te ontdekken? We hebben er een paar voor je.
Amsterdam staat bekend om verschillende dingen. Aan de ene kant om de vrijheid die er heerst, wat veel jeugd en vrijdenkers aantrekt. Zo betekenen coffeeshops in Nederland iets anders dan in andere landen. In Nederland kun je hier namelijk wiet, hasj en soms ook paddo’s kopen. Nederland is hier sinds de jaren zeventig vooruitstrevend in geweest door het unieke “gedoogbeleid”. Aan de andere kant wordt er ook niet schuw gedaan over seks. Op de wallen staan tal van huizen met rode ramen. Achter deze ramen staan sekswerkers die voor een bepaald bedrag seksuele handelingen doen. Deze vrijheid is natuurlijk erg leuk, maar Amsterdam staat ook bekend om de vele geweldige musea en leuke dingen die je kunt doen. We raden aan om naar het Rijksmuseum, Van Gogh museum en het Anne Frank museum te gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij havelracing.nl vind je tal van leuke blogs om je te laten inspireren over racen.

Contactgegevens

Via info @ havelracing.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden