Havelracing

3 Voordelen van een persoonlijke chauffeur

Privechauffeur boeken

Geplaatst op

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd wat voor jou een voordeel zou kunnen zijn voor het nemen van een privé chauffeur. Ze zijn misschien niet altijd even goedkoop, maar ze kunnen wel een flink aantal voordelen geven. In deze blog geven we  een aantal voorbeelden van wat voor manier een persoonlijke of privé chauffeur van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. 

Voordeel #1: Productief blijven terwijl je onderweg bent

Een van de voordelen van een privé chauffeur, is dat je tijdens het reizen niet hoeft te letten op het verkeer. Dit betekent dus ook dat je kunt letten op andere zaken. Heb je bijvoorbeeld een belangrijke presentatie waar je je op moet voorbereiden? In dat geval kan een rit in de auto evenveel tijd opleveren als een rit in de trein. Je zult op deze manier dus tijd overhouden om je presentatie goed voor te bereiden. Ook andere zaken zou je kunnen doen terwijl jij naar je locatie wordt gebracht. Denk aan bijvoorbeeld vergaderingen via VoIP.

Voordeel #2: Toch mobiel bij ziekte

In sommige gevallen kan het ook nodig zijn dat je van A naar B gebracht wordt, omdat je niet zelf in staat bent om te rijden. Een van de redenen waarom dit zo zou kunnen zijn, is omdat je bijvoorbeeld een gebroken been hebt of op een andere manier minder mobiel bent. Dit kan al dan niet vanwege tijdelijke gezondheidsredenen zijn, maar ook op langere termijn kan het een reden zijn om een privé chauffeur te nemen. 

Voordeel #3: Geen parkeerproblemen

Dit laatste voordeel is vooral van toepassing wanneer je regelmatig afspraken hebt in grote steden zoals Rotterdam of Amsterdam. Doorgaan zijn in grote steden het vinden van een parkeerplek een grotere uitdaging dan elders. Zo heeft bijvoorbeeld Amsterdam De Faam dat het bijzonder weinig parkeerplaatsen heeft. Als je een privé chauffeur hebt hoef je je hier gelukkig niet meer druk om te maken. Je stahavelimpelweg uit op de plek van bestemming en de chauffeur zorgt ervoor dat de auto op een locatie komt te staan die in de buurt is. Je besteedt als het ware de parkeerproblemen uit. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij havelracing.nl vind je tal van leuke blogs om je te laten inspireren over racen.

Contactgegevens

Via info @ havelracing.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden